Agenda

28 SEPT // MINI-FESTIVAL (H)EERLIJKE HERFST
Zaterdag 28 september staat het winkelgebied van Weedestraat vol met Winkels op Wielen. Het is een markt waar je spullen kan kopen waar je blij van wordt, omdat ze duurzaam, lokaal of gewoon leuk, gek en soms net een beetje anders zijn! (Die toffe markt van Lepeltje Lepeltje)
Op de markt vind je alles op het gebied van mode, vintage, interieur, kunst, accessoires, eten, drinken en vrije tijd. Onderdeel is ook dit jaar het HERFTSBOCK FSTVL met in de hoofdrol 5 Nederlandse bockbieren van de tap.

 

 

EVENTS // ARCHIEF

15 JUNI 2019 // CIRCUS SNOR
Zaterdag 15 juni organiseert Circus Snor de kindercaravaan. 
Deze nostalgische jeugdkermis zit vol originele activiteiten waar kinderen van alle leeftijden zich actief kunnen vermaken. Alle activiteiten worden begeleid door enthousiaste medewerkers. Natuurlijk hebben we het traditionele blikken gooien en eendjes vissen , maar ook slaan op een kop van jut of op de foto als sterke man of vuurspuwer mogen niet ontbreken. Naast de verschillende spelletjes is er een open piste. Onder begeleiding van een circusdocent kan er worden geoefend met verschillende circusmaterialen. Lopen op een bal of koord, jongleren, fietsen op gekke fietsen etc.

15 DEC & 22 DEC 2018 // KERSTDORP SOEST

Kijk op de facebookpagina KERSTDORP SOEST als je meer wilt weten, als je mee wilt doen en voor programma-updates

17 NOV 2018 // Intocht Sinterklaas

29 SEPT 2018 // Duurzaam Goed Bezig Markt