Agenda

15 JUNI // CIRCUS SNOR
Zaterdag 15 juni
organiseert Circus Snor de kindercaravaan. 
Deze nostalgische jeugdkermis zit vol originele activiteiten waar kinderen van alle leeftijden zich actief kunnen vermaken. Alle activiteiten worden begeleid door enthousiaste medewerkers. Natuurlijk hebben we het traditionele blikken gooien en eendjes vissen , maar ook slaan op een kop van jut of op de foto als sterke man of vuurspuwer mogen niet ontbreken. Naast de verschillende spelletjes is er een open piste. Onder begeleiding van een circusdocent kan er worden geoefend met verschillende circusmaterialen. Lopen op een bal of koord, jongleren, fietsen op gekke fietsen etc.

~complete programma volgt


28 SEPT // mini-festival (H)eerlijke herfst!
Zaterdag 28 september staat het winkelgebied van Weedestraat vol met Winkels op Wielen. Het is een markt waar je spullen kan kopen waar je blij van wordt, omdat ze duurzaam, lokaal of gewoon leuk, gek en soms net een beetje anders zijn! (Die toffe markt van Lepeltje Lepeltje)
Op de markt vind je alles op het gebied van mode, vintage, interieur, kunst, accessoires, eten, drinken en vrije tijd.

Onderdeel is ook dit jaar het HERFTSBOCK FSTVL met in de hoofdrol 5 Nederlandse bockbieren van de tap.

~complete programma volgt

 

 

EVENTS // ARCHIEF

Zaterdag 15 & 22 december // KERSTDORP SOEST

… verhalen bij de grote kerstboom, warme choc, ’n kerstliedjes Sing-a-long, eem wedstrijd met toffe prijzen, leuke kraampjes, workshops en misschien wel een bezoek van de Kerstman? Van 11 – 17 uur maken we samen een gezellig kerstdorpsfeertje op het plein Van Weedestraat/ Burg. Grothestraat.

Kijk op de facebookpagina KERSTDORP SOEST als je meer wilt weten, als je mee wilt doen en voor programma-updates

17 NOV // Intocht Sinterklaas
Sinterklaas en zijn pieten komen dit jaar op zaterdag 17 november in Soest aan! Deze dag belooft ook dit jaar weer een feestelijk spektakel te worden. 
Tussen 13.15 uur en 13.30 uur arriveert de Sint op de Eng. Na zijn officiele ontvangst door de burgemeester gaat de Sint samen met een bonte verzameling van pieten, pepernoten, muziek en paarden in een vrolijke optocht door Soest. Tussen14.00 en 14.30 zal de Sint in de Van Weedestraat verwelkomd worden. Kom je ook?

29 SEPT 2018 // Duurzaam Goed Bezig Markt

22 SEPT 2018 // Proef het Najaar op de Home Made Market!

8 SEPT 2018 // NK Traditioneel Gerij