Agenda

16 nov // INTOCHT SINTERKLAAS
Op zaterdag 16 november 2019 komt Sinterklaas aan op het evenemententerrein de Engh gelegen aan de Soesterenghweg te Soest. Hoe laat precies is nog niet bekend, maar we kunnen jullie alvast verklappen dat vanaf 12:30 uur de eerste Pieten er al zijn. Daarna maakt de Sint een ronde door Soest heen. Hij stapt daarvoor op zijn trouwe schimmel, Amerigo. De winkelstraat wordt doorkruist en via een weg door de Van Weedestraat en de Burgemeester Grothestraat eindigt Sint zijn intocht in Soest-Zuid.

Het complete programma volgt.

21 dec // KERSTDORP SOEST
We zijn er op zaterdag 21 december rondom de Wilhelminaboom met kerstsmikkels, kerstliedjes, kerstworkshops, kerstverhalen, 'n kerstwedstrijd en kersthuisjes...we <3 Kerst!

Kijk op de facebookpagina KERSTDORP SOEST als je meer wilt weten, als je mee wilt doen en voor programma-updates.

 

EVENTS // ARCHIEF

15 JUNI 2019 // CIRCUS SNOR
Zaterdag 15 juni organiseert Circus Snor de kindercaravaan. 
Deze nostalgische jeugdkermis zit vol originele activiteiten waar kinderen van alle leeftijden zich actief kunnen vermaken. Alle activiteiten worden begeleid door enthousiaste medewerkers. Natuurlijk hebben we het traditionele blikken gooien en eendjes vissen , maar ook slaan op een kop van jut of op de foto als sterke man of vuurspuwer mogen niet ontbreken. Naast de verschillende spelletjes is er een open piste. Onder begeleiding van een circusdocent kan er worden geoefend met verschillende circusmaterialen. Lopen op een bal of koord, jongleren, fietsen op gekke fietsen etc.

15 DEC & 22 DEC 2018 // KERSTDORP SOEST

Kijk op de facebookpagina KERSTDORP SOEST als je meer wilt weten, als je mee wilt doen en voor programma-updates

17 NOV 2018 // Intocht Sinterklaas

29 SEPT 2018 // Duurzaam Goed Bezig Markt