Agenda

11 september // KINDERDAG Zaterdag 11 september staat volledig in het teken van de kinderen. De hele straat zal zich vullen met de 'stuivertjesmarkt'. Voor een stuiver staan de kinderen uit Soest met hun koopwaar door de hele straat. En ook dit jaar organiseert Circus Snor de kindercaravaan. Deze nostalgische jeugdkermis zit vol originele activiteiten waar kinderen van alle leeftijden zich actief kunnen vermaken. Een gezellige dag voor groots & klein vermaak.

 

EVENTS // ARCHIEF

27 apr // KONINGSDAG
Het programma volgt.

10 mei // MOEDERDAG
Kijk op de facebookpagina   Van Weedestraat Soestdijk     als je meer wilt weten en als je mee wilt doen aan deze leuke winactie.

21 jun // VADERDAG
Kijk op de facebookpagina     Van Weedestraat Soestdijk    als je meer wilt weten en als je mee wilt doen aan deze leuke winactie.

4 jul // KINDERDAG ~ verplaatst naar 2021
Zaterdag 4 juli staat volledig in het teken van de kinderen. De hele straat zal zich vullen met de 'stuivertjesmarkt'. Voor een stuiver staan de kinderen uit Soest met hun koopwaar door de hele straat. En ook dit jaar organiseert Circus Snor de kindercaravaan. Deze nostalgische jeugdkermis zit vol originele activiteiten waar kinderen van alle leeftijden zich actief kunnen vermaken. Een gezellige dag voor groots & klein vermaak.

>> Complete programma en inschrijving volgt.

14 dec 2020 //  INTOCHT
A.s. zaterdag 14 november start om 13.30 uur de uitzending van de digitale aankomst van Sinterklaas in Soest én Soesterberg. Kijk gezellig mee met een chocomelletje en pepernoten binnen handbereik! De organisatie heeft ontzettend haar best gedaan om er ook in deze bijzondere tijden weer iets leuks van te maken voor de kinderen. Kijken jullie ook? Voor meer informatie kijk op Facebook @soester sinterklaasfeest

15 JUNI 2019 // CIRCUS SNOR
Zaterdag 15 juni organiseert Circus Snor de kindercaravaan. 
Deze nostalgische jeugdkermis zit vol originele activiteiten waar kinderen van alle leeftijden zich actief kunnen vermaken. Alle activiteiten worden begeleid door enthousiaste medewerkers. Natuurlijk hebben we het traditionele blikken gooien en eendjes vissen , maar ook slaan op een kop van jut of op de foto als sterke man of vuurspuwer mogen niet ontbreken. Naast de verschillende spelletjes is er een open piste. Onder begeleiding van een circusdocent kan er worden geoefend met verschillende circusmaterialen. Lopen op een bal of koord, jongleren, fietsen op gekke fietsen etc.

21 DEC 2019 // KERSTDORP SOEST

Kijk op de facebookpagina   KERSTDORP SOEST   als je meer wilt weten, als je mee wilt doen en voor programma-updates

16 NOV 2019 // Intocht Sinterklaas

28 SEPT 2019 // (H)eerlijke herfst festival Kijk op de facebookpagina mini festival     (H)eerlijke herfst