Ondernemersvereniging

Aangenaam! Wij vormen sinds januari 2022 het bestuur van de ondernemersvereniging Van Weedestraat.  Elke maand komen we bij elkaar, bespreken wat er leeft in de straat, brainstormen, houden elkaar op de hoogte van onze activiteiten voor de vereniging, verdelen de taken en gaan ieder voor zich weer aan de slag. We onderhouden het contact met de gemeente en MKB en uiteraard met onze leden, de aangesloten ondernemers. We houden van gezellige bijeenkomsten onder het genot van een kopje koffie maar niet van oeverloos vergaderen; liever pakken we door!

Zo hebben we in een korte tijd een aantal positieve dingen voor elkaar gekregen. De organisatie structuur van de vereniging is gemoderniseerd en het ledental is gestegen naar bijna 60 leden. En we hopen de komende jaren te blijven groeien! Deze website is door ons ontwikkeld om ons winkelgebied en haar ondernemers beter op de kaart te zetten en om consumenten beter te kunnen informeren. Maar ook aan de communicatie achter de schermen wordt gewerkt.

Een van de doelen van de vereniging staat omschreven als: ‘het verbeteren van het verblijfsklimaat van het winkelgebied aan de Van Weedestraat / Steenhoffstraat / Burgemeester Grothestraat en omliggende straten’. Om dit te realiseren hebben we geïnvesteerd in een aantal concrete zaken. Zo is de straat opgefleurd met hanging baskets vol bloeiende bloemen en bloemrijke plantenbakken.  In de winter wordt feestverlichting opgehangen aan de lantaarnpalen. In december plaatsen wij ieder jaar een grote verlichte kerstboom op het grote plein. 

Daarnaast organiseren we een aantal keer per jaar een gezellig evenement in de straat en komen we een paar keer per jaar bij elkaar om het contact met onze leden te onderhouden.

Dit alles is alleen mogelijk dankzij de financiele steun van onze leden. Ben je ondernemer en wil je ook lid worden van onze vereniging, vermeld worden op deze site en op de hoogte blijven van het reilen en zeilen in de straat, stuur dan een mailtje naar: info@vanweedestraat.nl We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Tot ziens in de Van Weedestraat!

Bestuur ondernemersvereniging: 

  • Tamor Hartogs (Broers fietsenreparateurs) - voorzitter
  • Willeke de Kruijf  (Bob's bloemen) - secretaris
  • Stephan Hilhorst (Bruna) - penningmeester