Nog 1 week te gaan!

Woensdag 30 mei 2018

Nog een dikke week dan is het zover! De Lukkie Duck race 2018!

En het beloofd een groots spektakel te worden! Zaterdagavond 9 juni wordt het startsein gegeven voor het evenement met het Lukkie Duck Dance Event bij Grand Cafe de Lindenhof. Op zondag 10 juni zal de Van Weedestraat het toneel zijn van een spetterend familiefeest met een uitdagende mega stormbaan. 

Vanaf 12.00 uur vindt elk uur een spannende Lukkie Duck race plaats. Je kunt een lot kopen, of verkrijgen bij de verschillende acties die deelnemende winkeliers in de Van Weedestraat hebben. Deze loten zijn gekoppeld aan de badeenden in de waterbak. Is jouw eend de snelste dan kun je mooie prijzen winnen!  

Voor de hele familie is er de hele dag genoeg te beleven. Voor de kleintjes zijn er kinderspelen, ontmoet Alfred Jodocus Kwak, kom kijken naar de volleybaldemonstraties verzorgd door Sovoco of naar leerzame demonstraties van de brandweer. Geniet van de muziek en natuurlijk ontbreken ook de lekkere happen en drankjes niet! Veel winkeliers in de van Weedestraat zijn op zondagmiddag 10 juni geopend dus tussendoor kun je ook nog gezellig winkelen!

Tussen 16.00 en 17.30 zullen de prijzen uitgereikt worden aan de winnaars van de badeendenrace en de stormbaan.

Kijk voor meer informatie, inschrijven, acties van deelnemende winkeliers op www.lukkieduckrace.nl

Tot ziens in het weekend van 9 en 10 juni!

 

 


Nieuwsoverzicht