week van de stenen winkel

Dinsdag 14 mei 2024

13-19 mei - Week van de stenen winkel

Stenen winkels maken de steden en dorpen waar we wonen een stukje mooier. Winkelen met je favoriete shopmaatje, producten zien, proeven of aanraken, verrast worden door een goed advies... het kan allemaal in de winkels in jouw buurt. Om lokale stenen winkels te steunen en hun kracht te vieren, vindt van 13 tot en met 19 mei de 'Week van de Stenen Winkel' plaats. Hieronder vindt u een aantal acties die gedurende deze week plaatsvinden in diverse winkels.

Acties:

Ons Sjoppie: Bij aankoop van een fles refill parfum een tweede fles van hetzelfde formaat met een geur naar keuze gratis. 

Wijnhandel- slijterij van de Linden: Bij slijterij-wijnhandel van de Linden kan je deze week diverse prijzen winnen met de give-away actie; je hoeft alleen maar je kassabon in te leveren en wie weet win je een van de fijne prijzen. Daarnaast ontvang iedere klant bij zijn of haar aankoop een klein bedankje cadeau.

Outpost Men en Hil-Ton Herenmode: Bij aankoop van €75,- ontvang je gratis een thermosfles cadeau. *Geldt niet op afgeprijsde artikelen.

Outpost Women: Bij een aankoop van €30,- ontvang je gratis een armbandje cadeau. *Geldt niet op afgeprijsde artikelen.


Nieuwsoverzicht